Helpen met de wagen uit te ruimen

Katten zijn nieuwsgierige beestjes en daar is Mylo zeker geen uitzondering op. Elke week als mama de wekelijkse boodschappen gedaan heeft en haar auto aan het uitladen is, is Mylo dan ook op post voor een grondige inspectie.

Eerst inspecteert hij de buitenkant en kruipt hij op de openstaande kofferdeur. Vandaar heeft hij dan een goed uitzicht terwijl de boodschappen uit de auto gehaald worden. 
 
Dan, terwijl de boodschappen naar de keuken gedragen worden, kruipt hij in de auto voor een meer gedetailleerde inspectie. Niet alleen de boodschappen, maar de hele auto moeten onderzocht worden. Vaak gaat hij zo ook vooraan op het dashboard kijken. Daarbij is hij al eens op de knop van de radio gesprongen zodat de radio loeihard begon te spelen. Het duurde even vooraleer wij in keuken door hadden van waar die muziek opeens vandaan kwam. En Mylo? Die had zelf natuurlijk niet door dat hij diegene was die de muziek aangezet had en zat ons met heel onschuldige oogjes aan te kijken vanachter de voorruit.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google+