Hoe kun je kattebelletjes volgen?

Vind je mijn blog wel leuk, maar vergeet je vaak om te komen kijken? Geen probleem! Je kan Mylo en mij via meerdere kanalen volgen waardoor je nooit meer een blogpost mist.

De nieuwsbrief
Dit is supersimpel en handig voor de mensen die geen sociale media gebruiken. Gewoon rechtsboven deze pagina je emailadres invullen en op ‘Submit’ klikken. Daarna krijg je een popup waarbij je zo’n cijfers moet overschrijven om zeker te zijn dat je een echter persoon bent.
Nog geen 2 seconde later zit er een mail in je box (vergeet niet bij spam te kijken als je het niet ziet) met een bevestigingslink. En voila, vanaf dan krijg je elke keer de nieuwe blogpost gewoon netjes in je mailbox.



Daarnaast zijn er nog verschillende sociale media waarop je Kattebelletjes kan volgen. Hier plaats ik soms ook nog extra’tjes op die ook heel leuk zijn.
Facebook.
De meeste hebben tegenwoordig wel een facebookprofiel en ook Kattebelletjes heeft er een pagina die je kan ‘liken’. Let wel op, het is niet omdat je de pagina geliked hebt dat al onze nieuwe posts ook in je nieuwsoverzicht verschijnen. Dat is weer zo’n vreemde twist van facebook ;). Je gaat dus best af en toe eens naar de pagina kijken als je ons via dit kanaal wil volgen.

Twitter.
Jawel, ook op Twitter kan je ons terugvinden.  Met korte tweets houden we je regelmatig op de hoogte van onze blogposts. Follow me and I follow back :)

Google+
Ben jij een Google+ fan? Volg ons dan via deze link:

Pinterest
Voor de Pinterest verslaafden onder ons, mocht een pinterest account natuurlijk niet ontbreken! Ik pin er niet alleen mijn eigen blogposts, maar ook andere leuke katgerelateerde dingen. Neem zeker eens een kijkje!

Youtube
Als je graag nog een aantal van Mylo zijn filmpjes wil herbekijken, dan kan je ons volgen via zijn youtubekanaal:

Bloglovin.

Volg je meerdere blogs en is het soms lastig om op de hoogte te blijven? Dan is Bloglovin ideaal! Je kan er verschillende blogs volgen en in je nieuwsoverzicht zie je dan alle nieuwe berichten die deze blogs plaatsen. Super handig! En ook Kattebelletjes kan je er terugvinden en volgen.
Follow my blog with Bloglovin

2 opmerkingen:

Google+