Will u be my friend?

Nadat we Mylo en Kyra stilaan aan elkaar hadden leren wennen, lukte het hen om vredig samen te leven. Er wordt dus nooit geblaft of gesisst naar elkaar en daar zijn we heel blij om!

Maar ze zijn zeker ook niet de ‘beste vriendjes’. Dat heeft er alles mee te maken dat Kyra, de hond van mijn zus, al een dagje ouder wordt en wat angstiger is. Omdat Mylo in het begin eens een paar flessen drank naar beneden gesmeten heeft toen zij in de buurt stond, vertrouwt ze Mylo niet helemaal meer. Bovendien komt Mylo voor haar heel dominant over als hij met zijn staart omhoog (wat voor katten dan weer een vriendelijk signaal is) op haar af komt.

Mylo zelf zoekt wel contact met Kyra en geeft haar soms zelfs kopjes. Die arme Kyra begrijpt er niks van en komt dan vaak bij ons ‘bescherming’ zoeken.

Op een dag lag Kyra lekker in het zonnetje en besloot Mylo om haar te vergezellen. Eerst ging hij bij haar aan het raam zitten en daarna ging hij naast haar liggen en zich helemaal uitrekken. Het was alsof hij wilde zeggen ‘Will you be my friend?’. En Kyra bleef voor één keer liggen en 'onderging' het.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google+