Een slimme zet!

Katten, we verwennen ze graag en kopen allerlei speelgoed dat ze wel leuk moeten vinden. Toch?  
Niet dus. Als je een katteneigenaar bent, dan weet je maar al te goed dat katten eigenwijze beestjes zijn. Iedereen heeft het waarschijnlijk wel eens meegemaakt: Een vriendin vertelt dat haar kat zot is van een bepaald speelgoed en er uren mee kan spelen. Geweldig! Dus zodra je bij je vriendin de deur uit bent, rij je naar de dierenwinkel, want zo’n speelgoedje wil je natuurlijk ook wel voor je eigen kat.
Vol enthousiasme en met veel vertoon haal je het speelgoed uit de doos. Je kat lijkt in eerste instantie echter alleen geïnteresseerd in de doos en ook de dagen erna gunt je kat het speelgoed geen blik waardig. Bah, weggegooid geld! Of niet?

Wel dan komen we aan de positieve zijde van dat eigenwijze karakter van katten. Net omdat niet alle katten dezelfde spelletjes even leuk vinden (en je daar pas achter komt als je het al gekocht hebt) is het als katteneigenaar heel interessant om gebruik te maken van gratis tweedehandssites. Zoals eerder vermeld heb ik zo een koopje kunnen doen voor Mylo zijn cat activity fun board, maar ik heb ook al het omgekeerde gedaan en een speelgoedje waar Mylo geen interesse in had verkocht aan een andere katteneigenaar. Jij hebt een deel van je geld terug en zij hebben een korting t.o.v. aankoop in de winkel. Iedereen blij!

Heb je dus iets voor je kat gekocht en wordt het nooit gebruikt? Post het snel op www.2dehands.be , www.kapaza.be of www.marktplaats.nl. En wie weet vind je er zelf nog wel iets anders leuk voor je kat!


3 opmerkingen:

  1. die van ons vinden het leuk als alles in de doos zit en dan 's nachts alles te stelen. overdag kijken ze der voor geen meter naar ...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha! :) Stiekeme dingen zijn nu eenmaal veel aantrekkelijker hé ;)

      Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen

Google+